Gør en forskel for mennesker ramt af krig og katastrofer

Opret din helt egen indsamling nemt og hurtigt

Hvordan er du med til at gøre en forskel?

Du giver nødhjælp

I marts 2023 blev Malawi ramt af den længste og værste cyklon, der nogensinde er i målt i verden. Her næsten et år efter bor 50.000 mennesker stadig i midlertidige lejre. Uden hjælp har de ingen udsigt til at kunne genopbygge deres liv

Du giver livsnødvendig støtte

I Ukraine længes familierne efter at vende tilbage til det liv, de havde før, krigen brød ud for to år siden. 5.7 millioner ukrainske børn vokser lige nu op midt i krigens rædsler. Din hjælp går blandt andet til nødhjælp og aktiviteter til børnene.

Du redder liv

I Israel og Palæstina er menneskeliv meningsløst gået tabt, familieliv er slået itu, og 1.7 millioner mennesker i Gaza er blevet fordrevet uden at kunne finde sikkerhed. Din hjælp går blandt andet til at sikre mad, drikkevand og livsnødvendig medicin.

Bliv inspireret af vores indsamlere

Nødhjælp kan se ud på mange måder - det samme kan din indsamling

Ønsk dig en donation i fødselsdagsgave

Ønsk dig en meningsfuld gave til din fødselsdag i form af en donation til din digitale indsamling.

Gør det, du er god til

Brug noget, som du i forvejen er god til, for at gøre din indsamling interessant. Elsker du at bage kager? Sælg dine kager mod donationer til din indsamling.

Hvis jeg når mit mål, så...

Lov, at du vil gøre noget sjovt eller udfordrende, hvis du når dit indsamlingsmål. Løb fx en lang distance mellem to byer, hvis du når dit mål, eller afhold en stor fællesmiddag for folk, der har bidraget til din indsamling.